Ecopal ostaa markkinajohtaja Wasencon liiketoiminnan

Wasenco Oy ja Ecopal Oy ovat sopineet 1.6.2019 toteutettavasta liiketoimintakaupasta, jossa Wasencon kaikki patenttioikeudet ja liiketoiminta, paitsi EU Horizon 2020-kehityshanke, integroituu osaksi Ecopalin toimintaa.

Wasenco on kiinteistökohtaisten jäteveden lämmöntalteenottovaihtimien kotimainen markkinajohtaja. Wasencon liiketoiminnan toiminnot keskitetään Ecopalin toimitiloihin Lahteen välittömästi liiketoimintakaupan jälkeen. Liiketoiminnan siirto toteutetaan ilman häiriöitä asiakkaille.

Wasencon Ecowec-brändi liittyy osaksi Ecopalin tuoteperhettä, jossa Ecowec-brändi tulee säilymään, kehittymään ja kasvamaan uusilla tuotteilla.

Ecopal pyrkii jatkossa tarjoamaan entistä laajemman tuotevalikoiman ja palveluita nykyisille sekä uusille asiakassegmenteille. Viime vuosina luodut asiakassuhteet ovat luoneet paremman asiakasymmärryksen, joka pyritään täyttämään tarjoamalla entistä tarkemmin asiakkaiden tarpeisiin suunniteltuja tuotteita, järjestelmiä ja palveluita. Omat tavaramerkit luovat mahdollisuuden tarjota asiakkaille myös heidän tarpeisiin räätälöityjä tuotteita.

”Tavoitteena on luoda yritys, joka pystyy palvelemaan nykyisiä ja uusia asiakastarpeita monipuolisesti ja entistä tehokkaammin. Kiertotalousteknologian kehityksen kärjessä mukana pysyminen vaatii suuria panostuksia tuote- ja palvelukehitykseen. Järjestelmämme soveltuvat tulevaisuudessa entistä paremmin niin teollisuuden kuin myös kiinteistöjen omistajille sekä rakentamisen asiakkaille.

Ecopal haluaa kasvaa markkinajohtajaksi innovatiivisten kiertotalousratkaisujen alalla ja laajentua myös kansainvälisille markkinoille. Tavoitteisiin päästään strategisten liiketoimintakauppojen avulla nopeammin kuin pelkän orgaanisen kasvun avulla. Wasencon liiketoiminnan osto vastaa ja tukee hyvin näitä asetettuja tavoitteita tulevaisuudessa.”, kommentoi Ecopal Oy:n toimitusjohtaja Jonna Helppolainen.

Lisätietoja: Ecopal Oy, myyntijohtaja Jouni Helppolainen, 044 097 3111, jouni.helppolainen@ecopal.fi

Vieritä ylös