Ecopal osti Energy Pile Oy:n liiketoiminnan

Ecopal osti Energy Pile Oy:n liiketoiminnan

Energy Pile Oy ja Ecopal Oy ovat sopineet syksyllä 2020 toteutettavasta liiketoimintakaupasta, jossa Energy Pile Oy:n kaikki patenttioikeudet, yritysnimi, domainit ja energiapaaluliiketoiminta integroituu osaksi Ecopal Oy:n toimintaa.

Energy Pile Oy on kiinteistökohtaisten paaluperustuksiin asennettavien energiapaalujärjestelmien kotimainen markkinajohtaja. Energy Pile Oy:n liiketoiminnan toiminnot keskitetään Ecopal Oy:n toimitiloihin Lahteen vuoden 2022 alkuun mennessä.

Ecopal kehittää uutta ja innovatiivista lämmitys- ja viilennysjärjestelmää kiinteistöille, joka on nykyisiä markkinoilla olevia järjestelmiä ympäristöystävällisempi sekä kustannustehokkaampi. Hiilineutraali rakennettu ympäristö vaatii uusia lähestymistapoja ja ratkaisuja, jotta kiinteistöt ja energiayhtiöt voivat vähentää päästöjään nykyistä nopeammin.

”Tavoitteena on luoda järjestelmäratkaisu, joka soveltuu lähes kaikille kiinteistöille, kortteleille ja kaupunkialueille. Lisäksi järjestelmäratkaisu tulee olla erittäin energiatehokas ja tarjota vaihtoehtoja nykyisille lämmitysjärjestelmille. Järjestelmämme soveltuvat tulevaisuudessa entistä paremmin niin energiateollisuudelle kuin myös kiinteistöjen omistajille sekä rakentamisen asiakkaille.”

”Ecopal haluaa kasvaa markkinajohtajaksi innovatiivisten kiertotalousratkaisujen alalla ja laajentua myös kansainvälisille markkinoille. Tavoitteisiin päästään strategisten liiketoimintakauppojen avulla nopeammin kuin pelkän orgaanisen kasvun avulla. Energy Pile Oy:n liiketoiminnan osto vastaa ja tukee hyvin näitä asetettuja tavoitteita tulevaisuudessa.”, kommentoi Ecopal Oy:n toimitusjohtaja Jonna Helppolainen.

Lisätietoja: Ecopal Oy, toimitusjohtaja Jonna Helppolainen, 044 097 4111

Vieritä ylös