Referenssit

Sinebrychoff, Kerava

Suomen energiatehokkain panimo

Sinebrychoff-panimo tuottaa monia Carlsberg-konsernin brändi-juomia Suomen suurimmassa panimossa Keravalla. Panimon tuotannossa käytetään merkittävät määrät energiaa juomien valmistuksessa, joten energiatehokkuuden parantaminen ja energiakustannusten säästö ovat jatkuvia tavoitteita prosessien kehittämisessä.

Oluen tuotantoprosessissa syntyy paljon jätevettä, jonka lämpötila on sopiva tehokkaiden lämpöpumppujen käytettäväksi, mutta lämmönsiirrossa käytössä oleva levylämmönvaihdin vaatii tuotantohenkilökunnalta jatkuvaa huoltoa ja puhdistuksia. Tavoitteeksi asetettiin löytää järjestelmä, joka olisi huoltovapaa ja pitkäikäinen.

Suunnitellussa ratkaisussa useampi Ecowec XB10-teollisuusvaihdin korvaa aiemmin käytössä olleen levylämmönvaihtimen. Ratkaisun etuna on huoltovapaus ja lämmön talteenoton lisääntyminen sekä tehostuminen, kun huoltotarpeet minimoidaan. Laskennallisesti uudet Ecowec-teollisuusvaihtimet ovat myös tehokkaampia lämmönsiirron osalta, joten lämpöpumppujen tehoja voidaan kasvattaa, jolloin panimon ostoenergian määrä vähenee merkittävästi.

Ecowec XB10-teollisuusvaihdin on kestävä ja huoltovapaa lämmönsiirrin kiintoainesta sisältäville prosessinesteille.

Yhteystiedot

Myynti
Jouni Helppolainen
p. 044 097 3111

Hallinto
Jonna Helppolainen
p. 044 097 4111

Sähköpostit: etunimi.sukunimi@ecopal.fi

Ecopal Oy

Y-tunnus: 2625625-8

Käynti- ja postiosoite:
Karistonkatu 2, 15160 Lahti

Laskutustiedot:
OVT-tunnus: 003726256258
Välittäjä: OpusCapita Group Oy
Välittäjätunnus: 003710948874
Sähköpostilaskut (pdf): Ecopal Oy:n hallinto
Puhelin laskutukseen: 044 097 4111

Sijaintimme

Vieritä ylös